Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

AKP'de yeni A takımı

AKP

AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi ile parti başkanlık görevini yeniden üstlenen Murat Sever, İlçe Yürütme Kurulu`nu açıkladı.

AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi ile parti başkanlık görevini yeniden üstlenen Murat Sever, İlçe Yürütme Kurulu`nu açıkladı.
Kongre sürecini bütün teşkilat mensupları olarak, el ele, gönül gönüle gerçekleştirdiklerini belirten Sever, “Yeni bir dönemin başında, yeni umut ve heyecanlarla yola çıktığımız şu günlerde, camiamıza omuz verenlere buradan teşekkür ediyorum.” dedi.
Kutlu yürüyüşlerinin sekteye uğramaması adına Erdek AK Parti Teşkilatı olarak kendilerine düşen her görevi büyük bir titizlikle yapacaklarını belirten Sever, teşkilat olarak hedeflerinin inşası ve ihyası yolunda hiç ara vermeden çalışacaklarını kaydetti. 

Sever, konuşmasını şöyle sürdürdü;
“Çalışmalarımız hiç ara vermeden devam edecek, bugüne kadar başardıklarımızın daha da fazlasını başaracağız. Bu yoğun, zor ve bir o kadar anlamlı yürüyüşü elbette ki, tek başımıza yapacak değiliz. Sıkmadık el, çalmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacağız. İçimizdeki birliğimizi, dirliğimizi, dostluk ve kardeşliğimizi hiç kimsenin bozmasına asla izin vermeyeceğiz. Saflarımızı sık tutarak, birbirimize kenetlenerek, birbirimize muhabbetimizi arttırarak aramıza fitne ve fesat sokmadan işimizi yapacağız."
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, konuşmasının ardından yeni Yürütme Kurulu’nu açıkladı.
İşte! AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı’nın yeni Yürütme Kurulu: “AK Parti Erdek İlçe Başkan Yardımcısı (İlçe siyasi ve Hukuki İşler Başkanı) Mustafa Gümüştaş, İlçe Başkan Yardımcısı (İlçe Sekreteri) İbrahim Kutas, İlçe Başkan Yardımcısı (İlçe Teşkilat Başkanı) Mehmet Pektaş, İlçe Başkan Yardımcısı (Seçim İşleri Başkanı) Levent Çalışkan, İlçe Başkan Yardımcısı (İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı) Ali Kaan Demirbaş, İlçe Başkan Yardımcısı (İlçe Dış İlişkiler Başkanı) Mustafa İlgen, İlçe Başkan Yardımcısı (İlçe Sosyal İşler Başkanı) Recep Beycan, İlçe Başkan Yardımcısı (İlçe Yerel Yönetimler Başkanı) Mustafa Saçıl, İlçe Başkan Yardımcısı (İlçe Ekonomi İşler Başkanı) Recep Özütürk, İlçe Başkan Yardımcısı (İlçe Halkla İlişkiler Başkanı) Erdoğan Lap, İlçe Başkan Yardımcısı (İlçe Mali ve İdari İşler Başkanı) Efkan Cica, İlçe Başkan Yardımcısı (İlçe Araştırma Ve Geliştirme AR-GE Başkanı) Şükrü Gürler.



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli